Badeværelse

VVS-løsninger til badeværelse og vådrum

Er dit badeværelse up-to-date og er du tilfreds med det – eller trænger det til en kærlig hånd?
Badeværelset er funktionsrummet, hvor de fleste starter og slutter dagen. Det er derfor ikke uden betydning, at rummet lever op til den funktionalitet, som imødekommer dig og dine behov. Hos VVS Haderslev tilbyder vi en bred vifte af services til netop dit personlige badeværelse eller WC. Vi ved fra erfaring, at det varierer meget, hvordan kundernes drømmebadeværelse ser ud og ønskes udført. Således udbyder vi alt indenfor badeværelsesinventar, fra installationsmøbler til badekar, brusesystemer, håndvaske og meget mere. Vi er beredt på at montere dit valg af interiør samt udføre, og tilslutte, alle tekniske VVS-installationer til dit badeværelse – alt sammen så hverdagen lever op til dine ønsker og ambitioner.

VVS’erne og fagmændende hos VVS Haderslev er yderst kompetente og installerer sanitetsteknik af højeste kvalitet. Er du i gang med et større projekt, i forbindelse med reparation eller blot fornyelse, står vi til rådighed med professionel assistance. Vi kommer også gerne forbi og giver et VVS-tjek, hvis du har brug for det. Ellers er vi til enhver tid klar på at oplyse dig om vores VVS-tilbud og rådgive dig i forhold til dine badeværelses ideer. Det er vigtigt for os, at du får den rette hjælp, som vi som autoriserede VVS-fagmænd kan give dig. Vi sætter brugs- og driftssikkerhed i højsædet og sørger for det bedste resultat – hver gang.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Det rigtige badeværelsesinventar

Det er værd at overveje, hvordan dit badeværelset skal indrettes. Det hænger først og fremmest sammen med, hvordan du bruger det. VVS Haderslev har mange bud på nyttige badeværelsesmøbler, som kan gavne dig. Har du eksempelvis brug for et stort badeværelsesskab til opbevaring, har vi garanteret det rette skab. Vi sørger for en sikker og holdbar montering, så det er klar til brug. Håndvasken er en central installation i badeværelset, og der er rigtig mange valgmuligheder i udformning, funktioner og materialer. Vi udskifter gerne hele vasken eller delelementer, som for eksempel vandhanen, til en nyere, moderne og mere forbrugsoptimeret model. Står du i stedet i den situation, at dit badeværelse er småt, og ønsker du at udnytte pladsen, kan et væghængt toilet eller WC være en mulig løsning. Vi hjælper dig med at træffe de rigtige valg af produkter, så dit badeværelse bliver helt, som du ønsker det.

vvs haderslev badeværelse væghængt toilet
vvs haderslev badeværelse bruser

Valg af badekar og brusesystemer

Det friske, kolde, morgenbad er startskuddet på dagen, hvorimod det varme aftenbad er belønningen efter flere timers arbejde. Med andre ord; det kræver godt udstyr at leve op til disse forudsætninger. Det finder du blandt VVS Haderslevs mange muligheder indenfor badeværelsesinteriør. Går du op i komfort og selvforkælelse, kan du for eksempel investere i et badekar. Vi arbejder med forskellige modeller så som fritstående badekar, indsatsbadekar, hjørnebadekar og den mere luksuriøse udgave med spa og bobler. Er du mere typen, der i stedet foretrækker en bruser, klarer vi også den. Du kan vælge mellem flere typer brusearmaturer og brusehoveder, store som små. Måske finder du vandfaldsbruseren interessant, som giver en spa-lignende oplevelse. Et sådant brusersæt kan eksempelvis tilsluttes et eksisterende brusetermostat, hvis en total udskiftning ikke ønskes eller ikke er mulig. Er det svært at vælge, kan du selvfølgelig få en kombination af både badekar og bruser. Hos os hedder det sig nemlig ikke ”enten eller”. Som erfaren VVS ‘er kvalitetssikrer vi selvfølgelig vandinstallationerne og afløb i forbindelse med nye installationer, så du kan trygt overlade arbejdet til os.

Ventilation – et sundt indeklima på badeværelset

Badeværelset er, som du kender det, et rum der hurtigt bliver varmt og fugtigt. Hos VVS Haderslev er vi fuldt bevidste om, at det er yderst vigtigt med et sundt indeklima på badeværelset. Manglende ventilation kan føre til fatale fugtskader, der kan ses i kroge og klinkefuger, som kunne have været forebygget. Naturlig udluftning er til enhver tid fornuftigt, men med ventilation sikrer du dig, at indeklimaet altid er i top. Vi arbejder derfor med ventilationssystemer, som effektivt optimerer sundhedsforholdene i vådrummet. Fugten fjernes og en sund luftcirkulationen på badeværelset opnås. I mange tilfælde er vådrumsmembran et lovkrav. VVS Haderslev har tjek på lovkravene, og tilbyder vådrumssikring af højeste kvalitet og udfører glædeligt denne opgave i forbindelse med anden VVS-service. Vi vejleder dig gerne, inden vi rykker ud og installerer den rigtige ventilationsløsning til dit badeværelse, så du fortsat kan leve et sundt liv. Har du brug for yderligere rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

vvs haderslev badeværelse klinker belægning

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud