VVS Vojens

Professionelle VVS-løsninger i Vojens

VVS Haderslev kører dagligt til nabobyen Vojens og omegn med vores professionelle VVS-løsninger. Vi ser enhver kunde som mulig ambassadør for VVS Haderslev, og derfor er glade og tilfredse kunder en stor prioritet for os. Vi er stolte af at have glade og tilfredse kunder i hele stationsbyen Vojens og bl.a. nabobyerne Sommersted, Hammelev, Bevtoft og Vedsted. Vi lader ikke kunderne vente. Vi rykker hurtigt ud i hele Sønderjylland, da vores servicevogne står pakket og klar til at køre ud på alle tidspunkter af døgnet. Vi bestræber os på at gøre vores kunders hverdag lidt nemmere ved hjælp af gode og professionelle VVS-løsninger. Vi kan bl.a. tilbyde vores service inden for vand, varme, energioptimering og blikarbejde.

Vi har ressourcerne til at løfte både små VVS-opgaver og store avancerede installationer, så uanset om du står med et nybyggeri, en entreprise, en totalrenovering eller en mindre udskiftning eller reparation, så kan VVS Haderslev give en hånd med. Vores team af autoriserede VVS’ere, blikkenslagere, installatører, teknikere og håndværkere har erfaring inden for stort set alle områder af VVS-faget, og derfor er vi sikre på, at vi kan finde de rette løsninger til dig og din ønsker og behov.

Vi har løsningerne, uanset om du er privatperson, erhvervsdrivende, virksomhed, organisation, institution eller bygherre m.fl., så du kan trygt kontakte os med dine VVS-opgaver. Så skal badeværelset renoveres, skal du have udskiftet varmekilde eller skal du have optimeret regnvandsafledningen? kontakt os via enten telefon eller mail, så giver vi gerne en uforpligtende snak.

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Vi anvender kun nødvendige cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.

24 timer i døgnet