Energioptimering

Din energispecialist i Haderslev

Den grønne omstilling er godt i gang og VVS Haderslev vil gerne være med til at skabe en grønnere fremtid. En af de måder, hvorpå vi gør verden lidt grønnere, er ved at tilbyde løsninger med grøn energi og energioptimering. Vores team indeholder autoriserede og kompetente energispecialister, som gerne kommer ud og kigger på dit energiforbrug, samt giver et bud på, hvordan det kan optimeres. For at være specialister inden for energi, sørger vi for jævnligt at efteruddanne vores team, så de altid er up-to-date med de nyeste løsninger og teknikker. Derfor garanterer vi, at VVS Haderslev kan levere den bedste service på området.

Nogle af vores løsninger er bl.a. vedvarende energi som jordvarme f.eks. via varmepumper eller solenergi f.eks. solceller. Derudover tilbyder vi energioptimering af boliger, så din bolig bliver mere miljørigtig. Samtidigt giver det dig også mulighed for at spare penge på både el- og varmeregningen. Energioptimering er derfor både fordelsagtigt for vores kunder og for klimaet. Endvidere kan vi naturligvis også servicere, justere, reparere eller udskifte dine nuværende løsninger, så dine VVS-anlæg eller installationer virker optimalt og dermed også er mest energibesparende. Kontakt os gerne for råd og vejledning angående din energi. Vi gennemgår gerne din bolig- eller erhvervs VVS-installationer, og giver et bud på, hvor der kan laves energimæssige forbedringer.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Vedvarende energi og grønne løsninger

Grøn energi er i de seneste år kommet i fokus, og det er der en god grund til. Grønne energiløsninger er ikke kun miljørigtige, men også vedvarende og nogle gange besparende. Grøn energi er fremtiden, og derfor har VVS Haderslev specialiseret sig inden for energi, så vi kan give vores kunder de bedste energiløsninger til fremtiden. Man kan energioptimere sin bolig på mange områder inden for VVS. Alt teknik, der bruger energi fra forsyningsnettet, kan energioptimeres. Det er områder som varme, vand, lys og ventilation m.fl. En energioptimering gør, at man ikke har unødvendigt energispild, når man bruger sine tekniske installationer i hjemmet eller på arbejdspladsen.

vvs haderslev entreprise
vvs haderslev varme gulv varmeslanger

Hvorfor skal du energioptimere?

Grøn energi er ikke blot en miljørigtig løsning. Det er også en måde, hvorpå man som kunde kan spare på sin varme- og elregning, samt evt. mindske ens vandforbrug. Ved at få lavet en energirenovering på sine VVS-installationer bliver ens energi billigere på den lange bane og derfor kan man se det som en god investering, selvom der naturligvis er udgifter ved at lave skiftet til en vedvarende energiløsning. I de fleste løsninger går der dog ikke lang tid før pengene er tjent hjem igen, og da løsningerne ofte er vedvarende, holder de mange år ud i fremtiden. Som en ekstra gulerod kan du bidrage til den grønne omstilling ved at spare på CO2-udslippet.

Varmeoptimering af boligen

En af de måder, hvorpå man kan energioptimere boligen, er ved at optimere sit varmeforbrug. Ved varmeoptimering får du en billigere varmeløsning, men også minimal vedligeholdelse, lang holdbarhed og et sundt indeklima. Nogle af de bæredygtige løsninger, som VVS Haderslev tilbyder, er varmepumper, jordvarmeanlæg og solvarmeanlæg. Med et solvarmeanlæg får du en energikilde, der bruger solens stråler til at skabe energi. Et jordvarmeanlæg bruger varmen fra jorden og genbruger den til varme i boligen. En varmepumpe genvinder også varmen fra enten jord, luft eller vand – afhængigt af typen. Du kan altid kontakte os på telefon eller mail, så hjælper vi med at finde den rette energiløsning til dig.

vvs haderslev energioptimering pv solceller

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud