Vand

Specialist i vandinstallationer

Vand er en essentiel del af hjemmet, arbejdspladsen og de daglige gøremål, derfor er VVS Haderslev specialister i installationer, der indebærer vand. Udover installation, optimerer vi også gerne dit vandforbrug, så du får mest muligt udbytte for pengene. Vi tilbyder naturligvis vores services til både private hjem, erhvervsejendomme, institutioner og virksomheder. VVS Haderslevs team af erfarne VVS’er og specialister har stor erfaring med vandinstallationer for både private og erhverv, derfor garanterer vi, at dine vandinstallationer bliver tætte og holdbare – uanset opgavens størrelse. Vi tilbyder vores ekspertise inden for områder såsom vandvarme, varmegenvinding, vandtryk, varmeveksling og meget mere.

Hos VVS Haderslev laver vi både nye vandinstallationer, reparerer utætte eller ødelagte installationer og optimerer vandforbruget i hjemmet og på arbejdspladsen. Vi har ressourcerne og kompetencerne til at løse både store og små opgaver. Alt fra udskiftning af armatur til håndvask eller toilet, til installation og nedgravning af jordvarmeanlæg. Uanset opgaven, løser vi den med stor professionalisme, så dine vandinstallationer og inventar holder tæt lang ud i fremtiden, og der undgås uventede vandregninger. Har du spørgsmål omkring dit vand eller leder du efter en VVS’er til dit næste projekt? Du kan kontakte os på vores telefon eller mail, så giver vi gerne en gratis snak og et uforpligtende tilbud i samme omgang. Vores energispecialister kommer også gerne forbi, og ser på, hvordan din boligs vandforbrug bedst kan optimeres.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Installation med vand og sanitetsteknik

VVS Haderslevs team af kyndige og autoriserede fagfolk har stor erfaring med vandinstallationer til både private og erhverv, derfor kan du trygt lægge dine installationer i vores hænder. Vi har mange års erfaring inden for faget, og derudover sender vi jævnligt vores team på efteruddannelse, så vi med sikkerhed i stemmen kan kalde os eksperter inden for installationer med vand. Vi sørger for, at alle krav og regler til installationer med vand og installationer i vådrum overholdes. Ydermere garanterer vi, at vores installationer er tætte og solide, så du kan være sikret langt ud i fremtiden. Vi kan både klare indendørs- og udendørs installationer, vandinstallationer til erhvervsformål og reparationer af alle VVS-løsninger med vand.

vvs haderslev PVC-rør sort
vvs haderslev varmeslangemontering

Optimering af vandforbrug

En energioptimering af ens vandforbrug giver mulighed for store besparelser på ens forbrug og økonomi. Når man optimerer sit vand, kan man i mange tilfælde reducere sit forbrug markant og derved også skabe besparelser på vand- og elregningerne fremover. Man kan bl.a. energioptimere ved at skifte varmekilde til en bæredygtig løsning, men man kan også optimere ved jævnligt at servicere sine vand- og varmeløsninger, så man altid får det mest optimale udbytte ud af sine løsninger. Vi kommer gerne ud til dig og kigger på din bolig, og giver et bud på, hvor det bedst kan betale sig at optimere.

Funktionel VVS-teknik til hverdagen

Vand er en essentiel del af hverdagen og mange af boligens rum indeholder vandinstallationer. Det er omdrejningspunktet i både køkken, badeværelse, bryggers og vaskerum, og derfor skal vandinstallationerne fungere optimalt. Vand er et af de to V’er i VVS, og derfor er det et område, som vi har kyndig erfaring med. VVS Haderslev kan tilbyde installation, montering og reparation af vandinstallationer til hverdagen. Vi kan f.eks. give en hånd, hvis vandrørene driller, vandhanen drypper, toilettet løber eller der skal etableres ny håndvask. Vi kan også tilslutte vaskemaskinen eller opvaskemaskinen, så de hårde hvidevarer kører som smurt. Med os som samarbejdspartner, får du de bedste løsninger inden for VVS og vand.

vvs haderslev teknik

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud