Varme

Varmekilder og varmeoptimering

VVS Haderslev tilbyder en bred vifte af varmeløsninger bl.a. diverse varmekilder samt optimering af dit varmeforbrug. Vi tilbyder vores service indenfor installation eller udskiftning af varmekilder, servicering eller reparation af den nuværende varmeløsning samt varmeoptimering af dit forbrug. I vores team af autoriserede og erfarne VVS’ere har vi specialister inden for varme, som med glæde vil sørge for, at du får det mest optimale varmeudbytte for pengene. Vi sørger for, at du kan holde varmen, mens du samtidigt har mulighed for at skabe besparelser på varmeregningerne. Det kan gøres ved at energioptimere den nuværende løsning, eller ved at skifte til vedvarende og bæredygtige løsninger. Vi tilbyder bl.a. grønne løsninger såsom solceller, varmepumper og jordvarmeanlæg. Derudover kan vi naturligvis også tilbyde de traditionelle løsninger f.eks. olie-, gas- og pillefyr, gulvvarme og fjernvarme, samt servicering og reparation af disse.

Er den gamle varmekilde stået af eller står du med et nybyggerprojekt? Vi anbefaler, at man overvejer at vælge en bæredygtig løsning som sin næste varmekilde. Det har mange fordele for både forbruget, regningerne og ikke mindst klimaet. Virker den gamle varmekilde stadig, så tilbyder vi også servicering og optimering af denne. Varmekilder har brug for jævnlig servicering for, at de virker optimalt. Som tommelfingerregel skal det gøres minimum hvert 6. år. Ved at servicere sine varmeløsninger, sørger man for, at der ikke går varme til spilde. Støv og partikler kan blokere for varmen, hvilket gør, at man skruer op for varmen uden at få et større varmeudbytte. Der kan derfor være mange penge at spare ved at optimere sit varmeforbrug. Kontakt os for at få en uforpligtende snak om din varme.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Både billigt og bæredygtigt

Bæredygtige og moderne varmeløsninger såsom jordvarme, varmepumper og solvarme er blevet et populært valg inden for de seneste år. Det undrer os ikke, da de både er gode ved miljøet, bruger vedvarende energi og så er de også mere økonomiske. Kan det virkelig passe, at disse løsninger både er bæredygtige og billige? På længere sigt ja. Grønne løsninger optimerer varmeforbruget, så man får det lavest mulige forbrug. Samtidigt skaber det også besparelser på elregningen, da mange af løsningerne genbruger eller skaber energien selv, så der ikke er behov for el til at skabe den. Samtidigt kan man være med til at støtte den grønne omstilling ved at spare på CO2-udslippet og sende grøn energi ud i det danske elnet.

vvs haderslev solceller tag
vvs haderslev varmepumpe installation

Valg af varmepumper

En af de bæredygtige varmeløsninger, som VVS Haderslev tilbyder, er varmepumpen. Varmepumper fås i varianterne luft-til-luft, luft-til-vand og luft-til-vand. Valg af variant afhænger af, hvilken type bolig man har samt plads. En luft-til-vand pumpe skal f.eks. bruge et større areal, hvor det kan blive gravet ned i jorden. Vi hjælper gerne med at vælge den rette variant til dig og din bolig. Alle pumperne bruger dog samme princip; varmegenvinding. Varmepumperne virker på den måde, at de genvinder varmen fra omgivelserne hhv. luften, jorden eller vandet, og bruger det til opvarmning af boligen. På den måde kan man spare penge på el- og varmeforbruget, da der ikke skal bruges energi på at skabe ny varme.

Radiatorskjulere til dine radiatorer

De fleste hjem har radiatorer til at fordele varmen rundt i boligen eller erhvervsejendommen. Desværre kan radiatorer ofte være en torn i øjet i et ellers smukt hjem. Derfor tilbyder vi opsætning af radiatorskjulere. Med radiatorskjulere kan du give din radiator nyt liv, så de tilfører til indretningen i hjemmet. Vi skrædderskyer gerne løsninger, så de passer optimalt i størrelse, placering og stil. Vi kan bl.a. tilbyde mønstre som lodrette lameller, kvadratiske tern og stjernemønster. Ydermere kan VVS Haderslev naturligvis tilbyde hjælp til opsætning af nye radiatorer, servicere den nuværende eller reparere ødelagte radiatorer, hvis der er behov for dette.

vvs haderslev varme radiatortermostat

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud