Blikkenslager

Haderslevs lokale eksperter inden for blik og blikarbejde

VVS Haderslev er et team af autoriserede VVS’ere med en bred kompetenceprofil – heriblandt blikarbejde. Vi har kompetente og professionelle blikkenslagere, der kan hjælpe inden for alle områder af blik. Hvad end det er inden for tag- og facader, inddækninger, regnvandsafledning eller rørlægning, så kan VVS Haderslev løfte opgaven til nye højder. Kundetilfredshed er vores førsteprioritet. Derfor leverer vi altid resultater, hvor kundens ønsker for funktion, æstetik og pris går op i en højere enhed. Derudover går vi aldrig ned på kvaliteten, så du kan være sikker på, at dit blikarbejde holder mange år ud i fremtiden.

Vi tilbyder vores service inden for blikarbejde i både stort og småt. Det kan være store opgaver med renovering af facader eller installation af regnvandsafledning på erhvervsejendommen. Det kan også være små reparationer f.eks. tømning af tagrender eller tilstoppede nedløbsrør. VVS Haderslev kan tilbyde både levering, installering, reparation og udskiftning. Der er mange gode grunde til at vælge en professionel blikkenslager til sit næste projekt. Blikarbejdet er en stor del af den ydre æstetik, men ydermere er det også helt essentielt for boligens holdbarhed. Professionelt blikarbejde kan gøre forskellen, når det handler om at undgå fremtidige skader og dyre reparationer. Regnvandsafledning og tætte inddækninger sørger for, at fugt- og vandskader holdes langt væk fra boligens indre. Vil du vide mere, eller har du et projekt til os? Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Taglægning og facadeinstallation

Når man vælger tag og facader til sin bolig eller erhvervsejendom, skal man overveje hvilken æstetik man ønsker, samt spørgsmål som vedligeholdelse og holdbarhed. Forskellige materialer giver forskellige udtryk, men der er også forskel på, hvor længe der går før det skal skiftes samt hvor meget det kræver at vedligeholde. Hvis man ønsker et tidsløst og vedligeholdelsesfrit udtryk, kan man bl.a. vælge zink eller kobber. Det kræver stort set ingen vedligeholdelse, og især kobber patinerer flot over tiden. Andre materialer kan være stål, eternit eller naturskifer m.fl. Fortæl os dine behov og så hjælper vi dig til de rette materialer for dig og din bolig.

vvs haderslev blikarbejde taginddækning
vvs haderslev blikarbejde zinkinddækning

Tætte tag, facader og inddækninger

Hvor tag- og facadebelægning er en stor del af boligens visuelle udtryk, er inddækninger gemt lidt væk og derfor nogle gange glemt. Ikke desto mindre er inddækninger helt essentielle for boligens levetid og levestandarden inde i boligen. Tætte inddækninger mellem bygningsdelene holder vand, sne og lignende langt væk fra boligens konstruktion og materialer. På den måde holdes også fugt, råd og svamp væk fra hjemmet. Med VVS Haderslev på holdet, sørger vi for, at dine inddækninger er solide, holdbare og ikke mindst tætte. Nogle af de steder, hvor der kræves inddækninger, er ved murkrone, skorsten, ventilationskanaler, tagvinduer og kviste m.fl.

Effektiv regnvandsafledning og fugtsikring

I et land som Danmark, hvor vi har mange nedbørsdage, er en effektiv regnvandsafledning en uvurderlige del af din bolig eller erhvervsejendoms holdbarhedsdato. Tagrender opsamler regnvandet fra taget og nedløbsrør leder vandet væk fra boligen, så boligen sikres mod eventuelle vandskader, der ellers kunne være opstået. VVS Haderslev tilbyder flere forskellige typer af tagrender og nedløbsrør, så det bliver en del af boligens visuelle udtryk. Man kan også få skjulte tagrender, men vi anbefaler oftest en synlig tagrende. Med skjulte tagrender kan det være svært at opdage om tagrenderne er stoppet, samt de er svære at rense. I stedet foreslår vi, at man vælger materialer og modeller, der passer til boligens udtryk.

vvs haderslev blikarbejde regnvandsafledning

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud